Pre en Postnataal Fitness Expert
Indoor en Outdoor

Over Marjolein Moerkens

Ik ben Marjolein, moeder van Toby Sebastian en getrouwd met mijn man Arnoud. 

Van tandartsassistente naar coach?! Ja klopt een hele omschakeling. Op het moment dat ik mijn werk niet meer kon uitvoeren zoals dat hoorde ben ik een reis met mezelf aangegaan naar wat ik belangrijk vind. Een goed werkend lichaam en balans tussen fitness en gezondheid. 

De afgelopen jaren heb- en ben ik mij gaan specialiseren in pre- & post- nataal fitness en peri- & post menopauze gezondheid. Inmiddels een aantal hele mooie scholingen en ervaringen verder vind ik het onwijs bijzonder dat ik jou als vrouw mag begeleiden. Hierin wil ik samen met jou opzoek gaan naar de beste versie van jezelf. Ik vind het belangrijk dat jij je tijdens deze bijzondere periodes in het leven, het gevoel krijgt dat gezondheid en veiligheid voorop staat tijdens trainingen. Daardoor heb ik ook ook in mijn aanbod bewust gekozen om enkel te trainen met kleinere groepen.

Op sportief vlak ben ik bezig met functionele krachttrainingen, zodat ik meer uit het dagelijkse leven kan halen. No nonsens trainingen zoals van Ben Bruno, Sohee Lee, Bret Contreras en Jenny Burrell en bij simpele basisprincipes blijven als het gaat om leefstijl is mijn nuchtere en simpele aanpak om jou te helpen JOUW doelen te behalen zodat je resultaten blijvend zijn.

Naast mijn werk als coach vind ik het heerlijk om buiten te zijn. Mijn twee lieve katten te vertroetelen, lees ik graag en kan ik enorm genieten van klassieke poëzie. 

Burrell Education Natal Strenght®

Core Academy Level 2

Burrell Education 3rd Age Woman– Peri to Post Menopause Wellness

Burrell Education Modern Pregnancy Exercise prescription CPD

Burrell Education Modern Post Natal Assessment en Exercise prescription CPD

Chivo Leefstijlcoach

Chivo Functioneel coachen

Chivo Functioneel voeden

 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram